top of page
20231019_122006_edited.png
20231028_134134723_iOS_edited.png
20231028_133320902_iOS.png

Hey lieve lezer,


Weet je, ik ben dol op deze tijd van het jaar. De adventsperiode is als een betoverende pretpark voor de ziel. Het is niet alleen een countdown naar cadeautjes en gezelligheid, maar ook een magisch moment voor innerlijke rust en zelfreflectie.


Beeld je in: terwijl die kaarsen op de adventskrans één voor één worden aangestoken, voelt het alsof we samen een mini-ritueel uitvoeren. Het is niet alleen voor de show, maar een herinnering dat we ons eigen innerlijke licht moeten laten schijnen te midden van de donkere dagen.


Met de kou buiten is het alsof Moeder Natuur zegt: "Kom op, wikkel jezelf in warme dekens en duik eens diep in je gedachten." En laten we eerlijk zijn, winter is het perfecte excuus om onze innerlijke heks te omarmen en te cocoonen met kruidenmengsels en magische boeken.


De magie van de advent zit 'm echt in het terugkijken op het jaar, niet alleen om te zien welke leuke dingen er zijn gebeurd, maar ook om te leren van de wat lastigere, moeilijke momenten. Het is als een jaarlijkse toverformule voor persoonlijke groei.


Dus, te midden van kerstlichtjes en decoraties, laten we niet vergeten dat de échte schat van de advent onze eigen innerlijke rust is. Laat ons deze tijd gebruiken om te rusten in stilte, na te denken over wat er allemaal is gebeurd, en de vrede te vinden die we zo verdienen.Ik heb m'n best gedaan voor een paar magisch mooie journaling-vragen voor deze rust + reflectie periode, ik ben benieuwd, hopelijk heb je er wat aan 🥰


1. Hoe kun je de energie van de adventsperiode gebruiken om je innerlijke licht te versterken en te laten stralen?


2. Welke symbolen of rituelen vertegenwoordigen voor jou de magie van deze tijd van het jaar?


3. Reflecteer op de elementen (aarde, lucht, vuur, water) en bedenk hoe je ze bewust in je dagelijkse leven kunt integreren voor meer balans.


4. Welke intenties wil je zetten voor de komende maanden en hoe kunnen magische praktijken je daarbij ondersteunen?


5. Creëer een ritueel om los te laten wat je niet langer dient en ruimte te maken voor nieuwe groei en mogelijkheden.


6. Welke specifieke kruiden, edelstenen of kaarskleuren voel je je aangetrokken tot tijdens deze tijd van het jaar, en hoe kunnen ze je spirituele reis verrijken?


7. Verbind je met de natuurlijke cycli van de aarde. Hoe kun je meer in harmonie leven met de seizoensveranderingen?


Ik wens je een mooie Advent tijd vol rust + reflectie, warme dekens + warme chocomel ♡


Een dikke knuffel + magie,

✌🏻 Rachel

20 weergaven0 opmerkingen

Hey lieve lezer,


Ik wil je graag een klein beetje vertellen over wat me zo fascineert en inspireert - hedendaagse hekserij! Het is echt bijzonder hoe het tegenwoordig wordt beoefend. Het is als een magische dans met de natuur en onze innerlijke krachten.


Weet je, moderne hekserij is veel meer dan wat je in sprookjes ziet. Ik zeg altijd tegen Madison, er zijn sprookjes heksen en echte heksen. De sprookjes heksen komen voor in sprookjes, zijn slecht en zien er gek of slecht uit. Met een groene huid of wratten enzo. Maar bij echte heksen draait het allemaal om diepere verbindingen met de natuur en de ritmes van de seizoenen. Het voelt als een reis van innerlijke groei en respect voor alles wat om ons heen leeft.


En dan zijn er de rituelen, spreuken en meditaties. Ze zijn als kleine magische geheimen die je helpen om je intenties te versterken. We gebruiken symbolen, kristallen, kruiden en kaarsen om de magie te laten stromen. Het is zo betoverd! En diezelfde symbolen, kristallen, kruiden en kaarsen gebruik ik ook weer bij het ontwerpen en maken van mijn producten.


Wat ik echt mooi vind, is dat er geen 'one-size-fits-all' regels zijn. Iedereen kan zijn eigen weg vinden in deze prachtige wereld. Voor mij is het een manier om dichter bij mezelf te komen, om te groeien en te helen.
En weet je wat het allerleukste is? Mijn kleine Madison, die pas 5 jaar oud is, heeft ook al zoveel interesse in deze magische wereld. Het is zo hartverwarmend en prachtig om te zien hoe magisch mijn kindje is. Hoe het heks zijn haar band met dieren en de natuur versterkt en haar fantasie erdoor wordt verruimd. Het brengt mij dan weer in een staat van verwondering over het leven en de natuur.


Dusss..

Ik wilde je gewoon een beetje meenemen in deze betoverende wereld die me zo inspireert. Misschien dat jij er ook wel iets moois in zou kunnen vinden.


Liefs! ✨🌙

Rachel

41 weergaven0 opmerkingen

Hé lieve lezer!


Ik wil je iets geweldigs vertellen! Mot + Maan heeft nu een gloednieuwe collectie met prachtige sieraden, en je raadt het nooit: een groot deel ervan is van schitterend koper! Je kunt je eerste glimps opvangen bij de volgende shopupdate, de komende sieraadstukken zijn geïnspireerd op de betoverende vibes van de herfst en de magie van Samhain/Halloween.


Wist je dat koper altijd al een speciaal plekje heeft gehad in de wereld van mystiek en magie? In oude tijden beschouwden ze koper als iets heiligs, iets dat energieën kan leiden en dat een warme en liefdevolle vibe met zich meebrengt. Best bijzonder, toch?


Maar dat is nog niet alles! Koper staat er ook om bekend dat het helende krachten heeft. Ze zeggen dat het je bloedsomloop een boost geeft en je lichaam voorziet van extra zuurstof. Het dragen van een koperen sieraad kan écht een positief effect hebben op je energie en vitaliteit.


En weet je, in de wereld van chakra's - die energiecentra in ons lijf - heeft koper ook een bijzonder plekje. Het wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, dat zit zo ongeveer in het midden van je borst. Dat chakra draait allemaal om liefde, compassie en balans. Met een koperen sieraad kun je echt die fijne energie in evenwicht brengen en een gevoel van innerlijke rust en harmonie ervaren.

Weet je wat nog zo wonderbaarlijk is aan koper? Hoe het met de tijd verandert, echt fascinerend! Koper krijgt zo'n prachtige patina, alsof het een verhaal vertelt van alle avonturen en belevenissen die je met je sieraad hebt meegemaakt. Het geeft echt een extra betekenis aan je sieraad en maakt het helemaal uniek.


Er zit heel veel tijd, aandacht en liefde in elk sieraad, tijdens het ontwerp en maak proces stop ik er al betekenis, een boodschap en positiviteit in.

En als je wilt kun je zelf ook wat magie toe te voegen aan je koperen juweeltjes, je kunt ze 'zegenen'. Gewoon in je handen houden, je ogen sluiten en je voorstellen dat het sieraad zich vult met liefde, bescherming en positiviteit.


Dus, als je behoefte hebt aan een beetje magie in je dagelijks leven, overweeg dan om een prachtig koperen sieraad aan je collectie toe te voegen. Laat het de glans van liefde en balans brengen en je steunen terwijl het de tijd trotseert.


Dankjewel voor het lezen, en moge jouw dagen gevuld zijn met de warmte van koper en de magie van het alledaagse!


Met liefde en licht,

✌ Rachel

28 weergaven0 opmerkingen
1
2
bottom of page