top of page

Terug naar de Magie: Welkom bij Mot + Maan!

Hallo lieve lezers,


Het voelt goed om weer terug te zijn, met een vernieuwde energie en een hart dat klopt voor iets wat diep in mijzelf ligt. Voor degenen die mij al kenden als het gezicht achter Atelier Vier, verwelkom ik jullie nu met open armen in deze nieuwe fase van mijn reis: Mot + Maan.


Bij Atelier Vier draaide alles om de houten stekers voor seizoenstafels, een prachtige en antroposofische creatie die mijn hart warm hield. Maar ergens onderweg, terwijl mijn handen hun werk deden, merkte ik dat mijn creatieve vlam langzaam doofde. Het werd een productieproces, een cyclus van maken zonder de ruimte voor de magie van inspiratie en passie.


Daarbij was ik persoonlijk met hele andere dingen bezig. Ik was op zoek naar spirituele groei, naar mezelf en diepere connectie met mezelf en de natuur. Ook al leen ik graag van de antroposofie en is de Vrije School een geschenk voor mijn kind en mij, noem mezelf liever een heks, iemand die de schoonheid en kracht van de natuur omarmt en deelt. Ik zag hoe deze twee werelden, antroposofie en hekserij, prachtig in elkaar overvloeiden.


Mijn leven bracht opeens grote veranderingen, een wirwar van emoties, zowel hoogte- als dieptepunten. Het werd tijd om op de pauzeknop te drukken, om stilte te omarmen en mijn innerlijke kompas te volgen.


En ook al ben ik er nog lang niet en heb ik nog steeds te maken met grote struggles. Stilzitten is geen optie voor mij, ik ben een maker en maken geeft mij zoveel voldoening. Dus nu ben ik hier, met Mot + Maan, een herrezen versie van Atelier Vier. Minder productiewerk, meer afgestemd op mijn ziel en passie en de cycli van de natuur. Een spirituele reis, een ode aan slow living, een viering van mijn eigenheid en een diepere verbinding met de aarde en het universum.


Dank jullie wel voor het meekomen op deze reis met mij. Ik kijk uit naar alles wat komen gaat en ben zo dankbaar dat ik mijn passie weer kan delen met jullie.


Met liefde en licht,

✌ Rachel

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page