top of page

Samhain: Een Moment van Overgang en een Nieuw Begin

Lieve lezers,


Nu de dagen korter worden en de sluiers tussen werelden dunner worden, treden we binnen in de betoverende tijd van Samhain. Dit eeuwenoude Keltische feest markeert niet alleen de overgang van de heldere, uitbundige zomer naar de introspectieve en mysterieuze winter, maar het is tevens het Heksen Nieuwjaar.


Voor mij persoonlijk heeft Samhain altijd een diepe betekenis gehad. Het is een tijd van reflectie en de balans opmaken van het afgelopen jaar. De natuur toont ons haar prachtige transformatie terwijl de wereld zich voorbereidt op een diepe rust.


Deze overgang heeft voor mij nu ook een persoonlijke betekenis. Na een korte periode van bezinning, waarin ik werkte en nog steeds werk aan het vinden van mezelf, voelt het als een goed moment om toch al terug te keren met vernieuwde energie.Op Samhain, de dag van deze overgang, zal Mot + Maan online gaan. Om 20:20 uur 's avonds zal de eerste shopupdate beschikbaar zijn. Het is een moment waar ik vol enthousiasme naar uitkijk en ik hoop dat jullie met evenveel vreugde de nieuwe creaties zullen verwelkomen.


Mot + Maan wordt herboren, met de betekenis van Samhain en de magie van het Heksen Nieuwjaar. Mijn producten zijn niet alleen handgemaakt, maar ook doordrongen van liefde en diepgang.


Ik kijk ernaar uit om deze nieuwe fase met jullie te delen. Moge de komende tijd van rust en reflectie ook voor jullie een bron van inspiratie en vernieuwing zijn.


Met liefde en licht,

Rachel

140 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Super trots op je, lieverd! 🫶🏻 Blessed Samhain 🎃 xxxx Berthe

Like
bottom of page