top of page

Een beetje over hekserij

Hey lieve lezer,


Ik wil je graag een klein beetje vertellen over wat me zo fascineert en inspireert - hedendaagse hekserij! Het is echt bijzonder hoe het tegenwoordig wordt beoefend. Het is als een magische dans met de natuur en onze innerlijke krachten.


Weet je, moderne hekserij is veel meer dan wat je in sprookjes ziet. Ik zeg altijd tegen Madison, er zijn sprookjes heksen en echte heksen. De sprookjes heksen komen voor in sprookjes, zijn slecht en zien er gek of slecht uit. Met een groene huid of wratten enzo. Maar bij echte heksen draait het allemaal om diepere verbindingen met de natuur en de ritmes van de seizoenen. Het voelt als een reis van innerlijke groei en respect voor alles wat om ons heen leeft.


En dan zijn er de rituelen, spreuken en meditaties. Ze zijn als kleine magische geheimen die je helpen om je intenties te versterken. We gebruiken symbolen, kristallen, kruiden en kaarsen om de magie te laten stromen. Het is zo betoverd! En diezelfde symbolen, kristallen, kruiden en kaarsen gebruik ik ook weer bij het ontwerpen en maken van mijn producten.


Wat ik echt mooi vind, is dat er geen 'one-size-fits-all' regels zijn. Iedereen kan zijn eigen weg vinden in deze prachtige wereld. Voor mij is het een manier om dichter bij mezelf te komen, om te groeien en te helen.
En weet je wat het allerleukste is? Mijn kleine Madison, die pas 5 jaar oud is, heeft ook al zoveel interesse in deze magische wereld. Het is zo hartverwarmend en prachtig om te zien hoe magisch mijn kindje is. Hoe het heks zijn haar band met dieren en de natuur versterkt en haar fantasie erdoor wordt verruimd. Het brengt mij dan weer in een staat van verwondering over het leven en de natuur.


Dusss..

Ik wilde je gewoon een beetje meenemen in deze betoverende wereld die me zo inspireert. Misschien dat jij er ook wel iets moois in zou kunnen vinden.


Liefs! ✨🌙

Rachel

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page