top of page

Betoverende Glans: De Magie van Koperen Sieraden

Hé lieve lezer!


Ik wil je iets geweldigs vertellen! Mot + Maan heeft nu een gloednieuwe collectie met prachtige sieraden, en je raadt het nooit: een groot deel ervan is van schitterend koper! Je kunt je eerste glimps opvangen bij de volgende shopupdate, de komende sieraadstukken zijn geïnspireerd op de betoverende vibes van de herfst en de magie van Samhain/Halloween.


Wist je dat koper altijd al een speciaal plekje heeft gehad in de wereld van mystiek en magie? In oude tijden beschouwden ze koper als iets heiligs, iets dat energieën kan leiden en dat een warme en liefdevolle vibe met zich meebrengt. Best bijzonder, toch?


Maar dat is nog niet alles! Koper staat er ook om bekend dat het helende krachten heeft. Ze zeggen dat het je bloedsomloop een boost geeft en je lichaam voorziet van extra zuurstof. Het dragen van een koperen sieraad kan écht een positief effect hebben op je energie en vitaliteit.


En weet je, in de wereld van chakra's - die energiecentra in ons lijf - heeft koper ook een bijzonder plekje. Het wordt vaak geassocieerd met het hartchakra, dat zit zo ongeveer in het midden van je borst. Dat chakra draait allemaal om liefde, compassie en balans. Met een koperen sieraad kun je echt die fijne energie in evenwicht brengen en een gevoel van innerlijke rust en harmonie ervaren.

Weet je wat nog zo wonderbaarlijk is aan koper? Hoe het met de tijd verandert, echt fascinerend! Koper krijgt zo'n prachtige patina, alsof het een verhaal vertelt van alle avonturen en belevenissen die je met je sieraad hebt meegemaakt. Het geeft echt een extra betekenis aan je sieraad en maakt het helemaal uniek.


Er zit heel veel tijd, aandacht en liefde in elk sieraad, tijdens het ontwerp en maak proces stop ik er al betekenis, een boodschap en positiviteit in.

En als je wilt kun je zelf ook wat magie toe te voegen aan je koperen juweeltjes, je kunt ze 'zegenen'. Gewoon in je handen houden, je ogen sluiten en je voorstellen dat het sieraad zich vult met liefde, bescherming en positiviteit.


Dus, als je behoefte hebt aan een beetje magie in je dagelijks leven, overweeg dan om een prachtig koperen sieraad aan je collectie toe te voegen. Laat het de glans van liefde en balans brengen en je steunen terwijl het de tijd trotseert.


Dankjewel voor het lezen, en moge jouw dagen gevuld zijn met de warmte van koper en de magie van het alledaagse!


Met liefde en licht,

✌ Rachel

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page